100.000 knald: Ania offentliggør billeder af sin sex-mission

Skrevet af Michael Lauritsen

|

17/09/2013

Dagens topnyheder

Den 21-årige Ania Lisewska fra Polen påstår, at hun vil dyrke sex med 100.000 forskellige mænd verden over. Men siden, den sexglade polak i maj offentliggjorde sin opsigtsvækkende plan, har hun modtaget blandede reaktioner.

Blandt dem en overvældende del, som stempler hende som værende en opmærksomhedshungrende fupmager.

LÆS OGSÅ: Ania vil have sex med 100.000 mænd

Men nu forsøger hovedpersonen selv at slå ned på snakken om, hvorvidt hendes promiskuøse mission er ægte eller ej. Fredag lagde hun således billeder på sin blog, som angiveligt skulle bevise, at hun er i fuld gang med at indfri sit mål.

- To billeder fra Prag. Til tvivlerne, skriver hun til billederne.

LÆS OGSÅ: Sex med 100.000 mænd: Ania tager på 'Tour de Knald'

På billederne kan man se en kvinde i færd med at dyrke sex med flere mænd. Billederne beviser dog ikke med sikkerhed, om der er tale om Ania Lisewska, eftersom man ikke kan se kvindens ansigt.

Historien om Ania Lisewska går i øjeblikket verden rundt. For nylig proklamerede hun, at en verdenstourné lå i støbeskeen. Det har blandt andet fået islamister i Egypten til at advare den 21-årige om at besøge landet.

LÆS OGSÅ: Vil knalde 100.000 mænd: Islamister raser over 21-årige Ania

Men meget tyder på, at der snart sker noget.

- World tour in October!, skriver Ania Lisewska på den 9. september sin Facebook-side, som følges af mere end 75.000 brugere.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det senest offentliggjorde tal lyder på 424 knaldede handyr, så der er langt til de 100.000. Men den friske pige har tidligere udtalt, at hun har været sammen med så meget som 35 mænd på blot otte timer.

Hun har også oplyst, at hun stræber efter at sætte 20 minutter af til hver mand. Derfor forventer hun ikke at være færdig med projektet lige med det første.

SE ANIA LISEWSKAS BEVISER I FULD STØRRELSE HER: