102-årig plejehjemsbeboer dræber angiveligt sin nabo

23/06/2014 23:12

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Den meget modne kvinde, Laura Lundquist, er anklaget for i en alder af 98 år at have dræbt sin jævnaldrende roommate på et amerikansk plejehjem. Laura Lundquist er nu 102 år og venter stadig på at få sin sag i retten, når hun ikke længere vurderes uegnet til at medvirke i en retssag. Det skriver Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Video: Fuld fodboldfan sprang i døden under VM-fejring

Den 102-årige kvinde risikerer at blive dømt for uagtsomt mord, efter hendes 100-årige nabo, Elizabeth Barrow, blev fundet kvalt med en plasticpose over hovedet i 2009.

De to kvinder delte værelse sammen på Brandon Woods nursing home i Dartmouth, Massachusetts. Og i løbet af de sidste måneder, de levede sammen, opstod der nogle konflikter mellem de to kvinder, men de insisterede på, at de ikke ville skilles ad, selvom plejehjemmet spurgte dem flere gange. Laura Lundquist var angiveligt bekymret for, at Elizabeth ville forsøge at overtage hendes sengeplads ved vinduet.     

LÆS OGSÅ: Aldersforskellen mellem disse to Game of Thrones-skuespillere vil få dig til at måbe

Selvom der er blevet sat spørgsmåltegn ved, hvorvidt Laura Lundquist var i stand til at udtænke mordet på grund af demens, meddeler statsanklageren, at anklagerne er meget alvorlige. Laura, som siden mordet har været indlagt på et psykiatrisk hospital, venter på at blive vurderet egnet til at komme i retten. Noget som formentlig aldrig sker.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det ville være som at retsforfølge en 2-årig, siger den daværende leder af plejehjemmet, Scott Barrow, i en erklæring og uddyber:

- Det er bare en forfærdelig ting, der skete. Hvordan kan hun blive holdt ansvarlig for dette, når hun ikke er klar i hovedet?