11 år gammel og nyuddannet med tre universitetsgrader

Hvor de fleste 11-årige børn har travlt med at at udvikle deres elementære læse- og stavefærdigheder i 4. klasse, så har Tanishq Abrahams faglige fokus været på et helt andet niveau.

Den 11-årige dreng fra Californien i USA har netop sikret sig tre universitetsgrader fra American River College i Sacramento.

- Vi er overbevidst om, at han er den yngste person til at tage en eksamen på et amerikansk college, siger Scott Crow, der er talsperson for skolen, til NBC News.

Læs også: Folkeskoler inspireres af Herlufsholm: Klassiske dyder er blevet moderne igen

Tanishq Abraham, der sikrede sig de tre universitetsgrader i fagene matematik, naturfag og fremmedsprog, har trods sin unge alder allerede store drømme for fremtiden.

Ifølge norsk TV2 er drengens ambitioner nu at blive læge eller medicinsk forsker.

-  Og så vil jeg gerne være præsident i USA, siger Tanishq Abraham.

Faktisk fik han sidste år en hilsen fra Barack Obama, da den nuværende amerikanske præsident sendte en lykkeønskning i forbindelse med, at Tanishq Abraham her gennemførte high school.

-Han var allerede mange år foran de andre børn, da han gik i børnehave, og siden dengang er det kun gået én vej, siger den stolte mor, Taji Abraham

Følg Dagens Videnskab for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip