11-årig autistisk dreng fundet efter fire dage helt alene i vildmarken

En hyggelig campingtur i Fraser National Park forvandlede sig til et frygteligt mareridt for en australsk familie, da deres 11-årige autistiske søn pludselig forsvandt sporløst. Efter fire dage alene i den store nationalpark blev drengen lykkeligvis fundet i god behold tirsdag. Det skriver Daily Mail

Luke Shambrook blev sidst set fredag morgen, og en storstilet eftersøgning blev straks iværksat i et samarbejde mellem lokalt politi, hundepatruljer, redningshelikoptere og frivillige. Som dagene gik, voksede både myndighedernes og forældrenes bekymring på grund af dalende temperaturer og drengens mentale tilstand.

Læs også: Forsvandt som 5-årig: Efter 25 år fandt han sin mor via Google Earth

I løbet af de fire dage fandt efterforskerne flere tegn på, at Luke Shambrook fortsat var i live. Søndag mente nogen at have set ham vandre langs en flodbred, og mandag fandt man hans hue i vildmarken. 

Da en helikopter endelig opdagede den 11-årige dreng, befandt han sig i et øde og kuperet terræn, nedkølet og dehydreret, godt tre kilometer fra campingpladsen.

- Da redningsholdet fandt ham, var han i godt humør, og han kun selv gå ud af vildmarken på sine egne to fødder. Familien er meget glad for at være genforenet, fortæller en talsmand for familien.

Herunder kan du se det store øjeblik, hvor helikopteren opdager den autistiske dreng:

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip