11-årig pige bruger str. 50 i sko - drømmer om at få amputeret sine fødder

Hvis danske kvinder synes, det er svært at finde pæne sko i størrelse 42 eller 43, så er det ingenting sammenlignet med en brasiliansk 11-årig pige, Maira, som er tvunget til at gå i klipklappere året rundt.

Maira bruger nemlig størrelse 50 i sko, og hendes fødder vokser stadig. Den unge pige fra Rio De Janeiro er meget ked af sine gigantiske fødder, som gør ondt at gå på, og som gør hende pinlig berørt, når folk vender sig om efter hende på gaden.

Læs også: Et levende sex-mareridt: Amanda får 50 orgasmer om dagen

- Jeg er flov, når jeg går på gaden, forklarer Maira, der ville ønske hun kunne passe sin søsters kondisko, som hun tit prøver.

Allerede ved fødslen havde Maira meget store fødder af en baby at være, og som lille pige fik hun fjernet to tæer på hver fod for at gøre hendes gang og balanceevne bedre.

Læs også: Se denne mands vilde Wordfeud-rekord

Hverdagen med de store fødder er ikke nem for Maira, der har en lang vej at gå til skole. Og hendes humør er også præget af situationen.

- Jeg vil helst have fødderne amputeret og begynde forfra med et par proteser, siger 11-årige Maira, som gerne vil være som sine veninder.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med
 

Hendes forældre er fortvivlede og ved ikke, hvad de skal stille op med problemet, som også gør at Maira er bagud i skolen.     

På grund af sine XL-fødder medvirker Maira i et tv-program ved navn Body Bizarre på TLC, som har premiere i dag.

Se videoen fra TLC med Miara her

 

 

Dagens Gossip