11-årige Yasmin må blive: Skal ikke til Afghanistan foreløbig

Lykken er stor hos 5.A på Vestre Skole i Middelfart, efter det lader til, at deres klassekammerat Yasmin Ahadi kan blive på Fyn.

Oplysningen om, at 11-årige Yasmin og hendes familie ikke skal tilbage til Afghanistan, kommer fra Facebook-gruppen "Lad Yasmin blive", hvor følgende opdatering dukkede op for få timere siden.

LÆS OGSÅ: Venner kæmpede for 11-årige Jasmin: Nu er hun udvist til Afghanistan

"Så er der alligevel lidt retfærdighed til. Yasmin og hele familien Ahadi har fået lov til at blive i lang tid og vi fejrer med sodavand fra Klaus (Skoleleder)!:)VI ER SUPER SUPER GLADE!! - 5A"

Sammen med opdateringen følger to billeder, der viser en jublende glad 5.A sammen med en ligeså lykkelig Yasmin. Det tyder altså på, at beslutningen om at udvise Yasmin og hendes familie fra Danmark er blevet omstødt. 

Fyens.dk skriver, at familien Ahadi har fået opholdstilladelse til december 2015 ifølge familiens advokat.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

I 2008 flygtede Yasmin sammen med sin mor og søster fra fra Afghanistan til Danmark. Her fik de humanitær opholdstilladelse, eftersom det er livsfarligt for kvinder i Afghanistan at opholde sig alene. Men deres opholdstilladelse kom i fare, da Yasmins far og bror senere kom til Danmark.

Det meste af Middelfart og Vestre Skole har længe kæmpet for, at Yasmin og familien må fortsætte deres hverdag i Middelfart.

 

 

Dagens Gossip