112.000 bøfhus-modstandere holdt for nar: Svindler overtog protest-side på Facebook

I forbindelse med sagen om navnestriden mellem en nordjysk fiskerestaurant og Jensens Bøfhus, som endte med, at førstnævnte skulle ændre sit navn og betale 200.000 kroner i erstatning, blev en Facebook-protest-side oprettet.

Siden “Boykot Jensens Bøfhus” nåede på meget kort tid at få omkring 112.000 medlemmer, som ville stå sammen i protest mod bøfgigantens navne-tyranni.

LÆS OGSÅ: Danskerne sabler Jensen's Bøfhus ned på Trustpilot: Anmeldelserne er helt i bund

Men i hvad de 112.000 bøfhus-boykottere ikke er klar over, er, at siden i mellemtiden - i sidste uge - er blevet overtaget  af en svindler.

Det skriver TV2.

Det er den 17-årige gymnasieelev Magnus Jensen, som oprindeligt står bag siden. Men i sidste uge valgte han at sælge administratorrettighederne til en mand, der skrev, at han ville bruge siden til annoncer og reklamer.

Mandag gjorde Magnus Jensen den nye ejer til administrator. Men han fik ikke fingrene i de 4000 kroner, før køberen havde frataget ham administratorrettighederne.

LÆS OGSÅ: Hadet mod Jensen's Bøfhus vokser voldsomt: Nu vil 75.000 danskere ikke spise der

Magnus Jensen har flere gange forsøgt at råbe op inde på siden, men hver gang er hans kommentarer blevet slettet. Og han kan ikke få kontakt til køberen, som efterfølgende har slettet sin Facebook-profil.

TV2 kontaktede blandt andet Magnus Jensen for at spørge ind til en pengeindsamling, som har ligget på Facebook-siden. Den havde den 17-årige stifter ikke opdaget, selvom han har fulgt med i indholdetf ra sidelinjen, siden han blev smidt af.

LÆS OGSÅ: Fiskerestaurant i Sæby skal fortsat hedde Jensens

“Vi har fået special tilladelse af Jacob (Jensen, red.) selv til at oprette et donationslink, så vi kan hjælpe ham lidt :) Lad os alle hjælpe Jacob med at få betalt den bøde! Her er linket hvor man kan donere”, stod der i et opslag på siden.

-Det bliver jeg da rigtig sur over. Det føles rigtig ærgerligt, at jeg har dummet mig og at han har fået siden til at poste alt muligt andet. Det er ærgerligt, hvis folk har givet penge til en snyder. Han snyder jo på mange niveauer - både mig og folk, der liker siden, siger Magnus Jensen til TV2.dk.

Magnus Jensen understreger, at alle opslag, som er lagt op af en administrator efter 23. september, ikke er fra hans hånd.

Facebook-siden ‘Boykot Jensens Bøfhus’ er efterfølgende blevet slettet.

 

Dagens Gossip