1.200 missede en herlig musik-aften

Lørdag aften sang mandskoret Basserne fra Aabenraa som opvarmning i Kollundhus, inden musik-trioen Tre i Takt dukkede op foran scenen og gav deres bidrag til, at aftenen blev festlig for de fyrre mennesker, der havde sikret sig en billet.

- Man kan sige, at 1.200 fra Kollund gik glip af en pragftfuld aften med et herligt kor og så med tre unge mennesker, der brænder for musikken, siger forsamlingshusets formand til Sønderborg Nyt.

Han tilføjede, at han inden længe kommer en tur rundt i Kollund, hvor målet er at få 100 kroner fra hver husstand, så Kollundhus kan overleve.

- Jeg håber, at i finder ud af at få en masse musik indenfor dørene, så i kan få penge ind til huset, siger Henrik Vendelbo fra Tre i Takt. Sammen med Nicolai, der spiller violin og Tanja, der spiller guitar, tog han turen fra Fyn til Kollund i den gode sags tjeneste.

- Vi tre mødte hinanden på Vestbirk Højskole for snart ti år tilbage og har spillet sammen lige siden. Vi spiller masser af de gamle sange og viser - og selvfølgelig en masse pop og folkemusik, siger Henrik Vendelbo.

Det stående bifald sidste på aftenen vidner om, at Tre i Takt er en oplevelser. Tre mennesker, der lever og ånder for musikken. Og de serverer den flot og ydmygt - og det er herligt at så dygtige mennesker slet ikke er ramt af stjerne-nykker.

- Vi elsker bare musik, siger de.

 

 

Dagens Gossip