13-årig kendis-datter vil have en penis

26/06/2014 10:49

admin

Nyheder
Det er ikke meget, den berømte og berygtede r&b-sanger R. Kelly har at sige om sin 13-årige datters transformation til transseksuel.Da hun midt i juni offentliggjorde på de sociale medier, at hun føler sig mere som en dreng og derfor drømmer om at få en kønsskifteoperation, klappede R. Kelly i som en østers. Men nu tager den 44-årige sanger bladet fra munden. - Du har ligesom ikke rigtigt lyst til at starte med at sige, at min datter bliver min søn, sagde han ifølge ABC News, da han besøgte han radiostation i Chicago. Hans teenager blev født Jaya, men kalder sig nu for Jay. I et blogindlæg lægger hans 13-årige barn ikke skjul på, at en kønsskifteoperation står højt på ønskelisten. - Jeg mener selv, jeg er en dreng. Jeg vil have en operation og medicin, der kan hjælpe mig til at blive den, jeg er skabt til at være, skriver 13-årige Jay ifølge ABC News. Selv mener R. Kelly ikke, at man skal lægge for meget i det kontroversielle blogindlæg. - Man skal passe på med at tillægge blogs for meget værdi. Jeg mener, man skal tro det, man ser med sine egne øjne. Jeg har hørt en masse ting om en masse folk, og det har aldrig været sandt, siger hitmageren og tilføjer: - Du skal vide, at der er en baggrundshistorie. Der ligger altid noget bag. Det er derfor, du ikke kan dømme nogen. Newspaq

Mest læste i dag

Det er ikke meget, den berømte og berygtede r&b-sanger R. Kelly har at sige om sin 13-årige datters transformation til transseksuel.

Da hun midt i juni offentliggjorde på de sociale medier, at hun føler sig mere som en dreng og derfor drømmer om at få en kønsskifteoperation, klappede R. Kelly i som en østers. Men nu tager den 44-årige sanger bladet fra munden.

- Du har ligesom ikke rigtigt lyst til at starte med at sige, at min datter bliver min søn, sagde han ifølge ABC News, da han besøgte han radiostation i Chicago.

Hans teenager blev født Jaya, men kalder sig nu for Jay. I et blogindlæg lægger hans 13-årige barn ikke skjul på, at en kønsskifteoperation står højt på ønskelisten.

- Jeg mener selv, jeg er en dreng. Jeg vil have en operation og medicin, der kan hjælpe mig til at blive den, jeg er skabt til at være, skriver 13-årige Jay ifølge ABC News.

Selv mener R. Kelly ikke, at man skal lægge for meget i det kontroversielle blogindlæg.

- Man skal passe på med at tillægge blogs for meget værdi. Jeg mener, man skal tro det, man ser med sine egne øjne. Jeg har hørt en masse ting om en masse folk, og det har aldrig været sandt, siger hitmageren og tilføjer:

- Du skal vide, at der er en baggrundshistorie. Der ligger altid noget bag. Det er derfor, du ikke kan dømme nogen.

Newspaq