13-årig politianmeldt: Tog kvælertag og sex-truede fem-årig i børnehave

Skrevet af Sol Stoffregen

|

29/08/2013

Dagens topnyheder

For et par uger siden blev en fem-årig dreng, mens han var i børnehave, udsat for et groft overfald af flere ældre drenge. Nu vil drengens far se handling og har politianmeldt en 13-årig dreng for overfaldet. Det skriver Fyens.dk.

Faren til den lille dreng, Brian Sørensen, fik tidligere på måneden besked om, at hans dreng var blevet lokket ind i et legehus i sin børnehave i Holbøllsminde Børnehus i Svendborg og udsat for hårdhændet behandling af et par store drenge fra et fritidshjem, som er en del af børnehuset. Inde i legehuset blev hans søn holdt fast rundt om halsen og blev truet med ordene "vi boller dig".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Siden overfaldet har Brian Sørensen henvendt sig til politiet af flere omgange og er blevet henvist på kryds og tværs til forskellige instanser - uden der er sket noget i sagen.

- De tog det ikke alvorligt. Det blev dysset ned og håndteret på samme måde, som hvis et barn havde kastet med et stykke spegepølse i køkkenet, men for mig er den opførsel total uacceptabel, siger Brian Sørensen til Fyns Amts Avis.

Ifølge avisen er det ikke første gang, at et børnehavebarn i den pågældende børnehave er blevet overfaldet. 
      
Brian Sørensen er dybt skuffet over, at der ikke har været nogen udvikling i sagen, derfor har han set sig nødtaget til selv at politianmelde en 13-årig dreng fra fritidsklubben.

- Vi har fået en anmeldelse, og vi er ved at undersøge det. Mere vil jeg ikke sige, lyder det fra politichefen i Svendborg, Klaus Arboe, til Dagens.dk.

Børnehuset har reageret på sagen ved at informere forældrene om overfaldet via brev og indkalde til møde.