13 bizarre dødsfald fra det virkelige liv

Nogle gange overgår virkeligheden altså fantasien, når det kommer til måder at tage herfra på.

Mirror har samlet 13 bizarre dødsfald, der er så absurde, at ikke engang de bedste manuskriptforfattere kunne have fundet på dem.

De er alle tragiske. Nogle er dumme, andre er uheldige - men fælles for dem alle er, at deres dødsfald næsten fortjener en film.

Kvalt på kaninjagt
Jægeren Stephen Whinfrey blev narret af sit bytte, da han jog en kanin ned i et hul. Den 50-årige engelske jæger ville selv lige stikke hovedet ned for at kigge efter dyret, men sad fast og blev kvalt.

Stephen Whinfrey og hans hund var taget på jagt alene nytåraftensdag og han var muligvis påvirket af alkohol.

Bidt af halshugget slange
Peng Fan fra det sydlige Kina blev bidt af hovedet fra en cobra, han netop havde halshugget. Han havde lagt hovedet til side, da han ville tilberede slangesuppe af kroppen, men blev altså bidt og døde.

Fatal snorke-kur
Mark Gleeson var så træt af sin voldsomme kroniske snorken, at han forsøgte at afhjælpe problemet ved at proppe en tampon i hvert næsebor inden sengetid. Det kvalte den 26-årige brite.

Læs også: Sex, vold og stoffer: Her er pornoens mest bizarre dødsfald

Tab og vind
Edward Archbold nåede lige at have det helt vildt fedt, inden det endte helt vildt skidt. Den 32-årige amerikaner vandt en ædekonkurrence, hvor han skulle spise kakerlakker - men han mistede livet, da han blev kvalt i et af dyrene.

Tragisk kædereaktion
Da en hund faldt ud af et vindue på 13. sal i Buenos Aires, blev en kvinde ramt af dyret, og begge døde på stedet.

Episoden samlede nysgerrige blikke, og en 75-årig kvinde blev i den forbindelse ramt af en bus, da hun stillede sig op for at kigge.

Ulykken krævede sit tredje menneskeoffer, da et mandligt vidne til hele optrinnet døde af hjertestop.

(Faldskærms)udspring
Den erfarne faldskærmsudspringer Ivan McGuire besluttede sig for at filme sit store spring over North Carolina. Udspringet røg i kassen, men i sin iver efter det perfekte skud glemte den 35-årige at iføre sig sin faldskærm inden springet og endte med at filme sin egen død.

Læs også: 5 akavede situationer, jeg har oplevet i forbindelse med dødsfald

Død ved kiste
Bedemanden Marc Bourjade blev slået ihjel, da en stor stabel kister i hans butik væltede ned over ham.

Som en sidste hån eller smuk gestus, det bestemmer du, blev franskmanden begravet i en af de kister, der dræbte ham.

Dræbt af morsomt æsel
Den græske filosof Chrysippus skulle angiveligt være død af grin i år 207 før for tidsregning, da han drak sit æsel fuld og kiggede på, at det forsøgte at spise figner i sin stive tilstand.

For meget kærlighed
Nigerianske Uroko Onoja havde seks koner, og det endte med at slå ham ihjel.

Fem af konerne så ham have sex med den yngste, blev jaloux og tvang ham til at have sex med dem også ved at true med kniv.

Han nåede fire af dem, inden han faldt om og døde lige før nummer fem.

Læs også: Ung mand donerede sæd for fjerde gang på en uge: Faldt død om med dilleren i hånden

Lommelygte
Santiago Alvarado blev dræbt under et indbrudsforsøg i en cykelforretning i Californien, da han faldt igennem taget. Det var dog ikke selve faldet, der slog ham ihjel, men den lommelygte han havde taget i munden for at have hænderne fri, der blev banket op i kraniet på ham, da han ramte gulvet.

Forgiftet for en Wii
Jennifer Strange fra Californien døde af vandforgiftning i et forsøg på at vinde en Nintendo Wii-spillekonsol. Den lokale radiostation havde nemlig udloddet den i en konkurrence, hvor deltagerne skulle se, hvem der kunne drikke mest vand uden at gå på toilettet. Det kunne Jennifer, og det blev hendes død.

Flyvende bjørn
Et par blev dræbt af en flyvende bjørn, der smadrede gennem deres bils forrude i Quebec. Bjørnen var blevet ramt af en anden bil, der havde slynget den op i luften og ned i parrets bil.

Krokodille forårsagede flystyrt
I Congo døde 20 passagerer og kabinepersonale, da en krokodille slap fri af den sportstaske, den var smuglet ombord i. Det var ikke det glubske dyr, der dræbte flokken, men da samtlige passagerer løb ned i flyets bagende i panik, tippede det lille fly og styrtede til jorden.

Én passager og krokodillen overlevede.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip