13 mio. har set videoen på fire dage: Børn i skandaløs og upassende dans

Videoen, som du kan se herunder, er optaget til et danseshow, hvor forældrene så på. Temaet er Peter Plys, og det er den russiske version af bamsen, som man kan se i starten af videoen. 

Men her stopper referencerne også. 

Pigerne, som angiveligt skulle være 16-18 år, kommer ind på scenen i matchende uniformer og udfører en dans, som nogle mener, at ikke passer til børn. 

Faktisk bliver dansen kaldt vulgær og perverteret. 

Dette skyldes at børnene ryster særdeles meget med bagdelen - det såkaldte "twerk" - og ligger sig i seksuelle stillinger.

Videoen har fået to officielle russiske organer i byen Orenburg til at starte en efterforskning i sagen, hvor de agter at sigte danseskolen hvor pigerne kommer fra, samt stedet hvor showet fandt sted for uagtsomhed og perverterede gerninger. En anklage, som oftest bruges i forbindelse med overgreb på mindreårige og kan give op til 10 i fængsel.

Direktøren fra danseskolen, Viktoria Yakovenko, siger at forældrene havde givet deres samtykke til pigernes dans og at hun ikke ved, hvem der har optaget og uploaded videoen. Hun tror, at det er en del af en smædekampagne mod hende. 

Se videoen herunder.

Synes du at dansen går over grænsen for børn?

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip