14-årig dræbt af tog: Ville samle telefon op

En tragedie udspillede sig i weekenden, da 14-årige Jenna Betti fra Californien tog en lynhurtig beslutning, som skulle ville vise sig at være fatal. Det skriver huffingtonpost.com

LÆS OGSÅ: X Factor-Sarah knækkede: Indlagt i fem måneder

I søndags opholdte Jenna og hendes kæreste sig ved sporerne nær Martinez Stationen tæt ved San Francisco. Togpersonalet i et godstog har forklaret, at de så de to teenagere hoppe til side, da toget kom rundt i et sving. Begge personer nåede at smutte af sporet, men af en ukendt grund kom en af personerne tilbage, siger en talskvinde fra togselskabet til huffintonpost.com.

Ifølge Jennas mor, Dena Betti, havde datteren tabt sin mobiltelefon og løb derfor tilbage for at hente den, skriver Dena Betti på Facebook.

LÆS OGSÅ: Hvor klog er du på teknologi? 11% tror, HTML er en kønssygdom

- Hun (Jenna red.) havde ikke overvejet måden, og vi har fået at vide, at toget skaber et vakuum, og det trækker én ind under toget. Vi er mere end knuste, skriver den ulykkelige mor på Facebook.  

Jennas skolekammerater har holdt en mindehøjtidelighed for deres savnede ven, som var en populær pige og skolens bedste fodboldspiller. Eleverne har fået tilbudt krisehjælp.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg kan ikke rigitg sætter mig i hendes (Jennas red.) sko, men jeg tror, at hun ikke rigtig tænkte og ikke overvejede det to gange. Hun reagerede bare og forsøgte at få sin telefon så hurtigt som hun kunne, siger en ven af familien Betti til the Chronicle. 
    

 

Dagens Gossip