14-årige Lærke dybt krænket: - Hold op med at dele nøgenbillede af mig

Lærke Bodilsen troede, det var slut. Men i fredags var der igen nogen, der lagde et nøgenbillede af hende op på sociale medier.

I desperation lagde hun en video på Facebook, hvor den 14-årige pige trygler folk om at stoppe med at dele billedet af hende.

Ifølge eget udsagn sov hun for omkring fire måneder siden sammen med en veninde. Da Lærke Bodilsen skulle klæde om, knipsede veninden et billede af hende kun iført trusser, uden den 14-årige vidste det. Billedet har siden spredt sig over hele landet.

Lærke Bodilsens mor har forsøgt at ringe rundt til forældre, ligesom sagen er blevet politianmeldt. Alligevel ser det ikke ud til at stoppe.

I videoen, der er blevet delt over 3700 gange, fortæller den grådkvalte teenager, at hun er plaget af selvmordstanker.

Læs også: Christinas sexede kæreste-billeder endte på et pornosite 

- Jeg synes, det er sygt, at folk kan finde på at gøre sådan noget mod et andet menneske. Det er begyndt at fylde rigtig meget i mit liv og min hverdag. Og jeg har virkelig prøvet at ignorere det og være ligeglad, men hver gang jeg endelig har fået en facade på og været ligeglad, har jeg altid set det på Facebook eller et andet sted, lyder det fra hende.

Se videoen nedenfor.

Jeg har prøvet at styrer mine følelser, men her til aften hvor jeg ser nogen har lagt det op igen, føler jeg at jeg er n...

Posted by Lærke Bodilsen on Friday, February 19, 2016

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip