14 måneder gammel pige kæmper for sit liv: Far glemte hende i stegende varm bil

Politiet i Birmingham i den amerikanske stat Alabama efterforsker lige nu en sag om endnu en forælder, der glemte sit barn i en glohed bil.

Faderen til en 14 måneder gammel pige skulle køre moderen til barnet på arbejde, for derefter selv at tage på job torsdag i sidste uge.

Han forlod dog bilen uden at huske at tage datteren med. Bilens ene vindue  var rullet ned, og bilen var slukket, men på grund af heden nåede temperaturen op på over 70 grader på de mellem tre og fire timer, datteren var glemt i bilen, ifølge politiets efterfølgende målinger på stedet.

Læs også: Far efterlader 3-årig dreng i stegende varm bil: Skulle lige ind og handle

Det var en af årets varmeste dage med en temperatur, der nåede op over de 30 grader uden for bilen, og pigen er derfor slemt medtaget og kæmper ifølge politiet for livet på det hospital, hvor hun har været indlagt, siden ambulancen hentede hende og faderen, der selv meldte ulykken til politiet.

- Jeg har talt med begge forældre, og de gennemgår et væld af følelser lige nu. Hospitalsstuen er fyldt med familie og venner, så det ser ud til, at de har god støtte, siger betjenten Sean Edwards ved Birmingham politi, ifølge mediet Fox6news -WBRC.

Læs også: Far glemte tre måneder gammel datter i brandvarm bil – forsøgte at genoplive hende i fryser

Vidner på stedet beretter til mediet, at faderen normalt er rigtig god til og ved sine børn.

Betjenten Sean Edwards fortæller, at han selv har svært ved ikke at blive følelsesmæssigt påvirket over at se den lille pige omringet med op til 12 læger og sygeplejersker, og minder om, at vi:

- … Som voksne mennesker og som forældre bliver nødt til at skrue lidt ned for tempoet og fokusere mere, så vi kan være sikre på, at vi gør vores bedste og opdrager vores børn ansvarligt, uddyber betjenten. 

Pigen er endnu indlagt og kæmper fortsat for sit liv, men tilstedeværende personale og familie kalder hende for en rigtig "fighter". 

Læs også: Politi: Sådan skal du gøre, hvis du opdager en varm bil med en hund eller et barn i

 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip