14 tegn på du er en gammel sjæl

Nogle mennesker føler, at de har levet før og har oplevet mere end, hvad deres alder på dåbsattesten tillader.

Mistænker du, at du er en gammel sjæl, der har mere med i bagagen, end man umiddelbart skulle tro, så vil en amerikansk bloggers indlæg nok interessere dig. Den kvindelige blogger, Koty Neelis, har fundet 14 tegn, der indikerer, at du er en gammel sjæl:

Læs også: 10 utrolige ting børn har sagt om deres tidligere liv

1. Du har det med at tænke over alting. Og du finder altid en dybere mening med dine forhold, relationer med fremmede og i verden omkring dig.

2. Du holder af at være alene og bruger alenetiden til at reflektere over dit liv.

Læs også: Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

3. Du har altid været mere moden end din alder. Da du var barn kommenterede folk, hvor moden du var, og du nød at tale med voksne og fandt deres samtaler mere interessante.

4. Du finder nydelse ved simple ting såsom at drikke kaffe og læse nyheder, spise morgenmad med vennerne, lave en lækkert måltid eller læse en god bog.

5. Du har et filosofisk syn på livet og ser verden i en større skala end de fleste mennesker. Når du støder på problemer, forsøger du at se det som en lærerig oplevelse og som en del af din samlede rejse.

Læs også: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

6. Du går ikke op i at eje dyre og materielle genstande. Du synes, at man får så meget mere ud af personlige forhold og oplevelser, end fra noget, du kan købe.

7. Du fokuserer på selvrealisering og finder tilfredsstillelse ved at skrive, lave kunst, lytte til musik osv.

8. Du er følsom og spirituel af natur. Du har det med at stole på din egne instinkter, fordi de sjældent er forkerte. Du får en følelse om ting og kan læse andre mennesker.

Læs også: Karina må ikke komme i Fakta mere: - Det var en rystende oplevelse

9. Du føler dig forbundet med bestemte tidsperioder, og du er mere interesseret i kunst, historie og kultur fra den periode.

10. Selvom du har en stor social kreds af venner og bekendte, føler du dig altid lidt anderledes end alle andre.

11. Uanset hvor du går, er du den slags person, som fremmede henvender sig til og taler med. Der er noget ved dig, som får andre til at dele deres livshistorie efter de har snakket med dig i et par minutter.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

12. Til tider føler du en form for adskillelse fra dig selv og den virkelige verden.

13. Du har et højt niveau af empati og accept over for andre og forstår vigtigheden af tilgivelse. Derfor kommer dine venner altid til dig for at få råd eller for at fortælle en hemmelighed.

14. Du nyder de rolige øjeblikke i livet, selvom det kan virke gammelsdags for andre. Det kan være, du kører på landet om søndagen, eller at du skriver et håndskrevet brev til en ven. 

 

Dagens Gossip