15-årig datter sigtet for drab på sin mor i Nordjylland

En 40-årig kvinde er fundet dræbt med flere knivstik i Kvissel i Nordjylland. Politiet har sigtet kvindens 15-årige datter for drab, men hun nægter sig skyldig, oplyser Nordjyllands Politi.

- Efterforskningen har ført til, at en 15-årig pige, som er datter til den dræbte, er blevet anholdt og sigtet for drabet, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard, leder af Central Efterforskning ved Nordjyllands Politi, til Ritzau.

Politiet understreger, at der er tale om en sigtelse, og at der "fortsat forestår en længere efterforskning, som skal afklare motivet, og hvordan drabet er gennemført".

Nordjyllands Politi modtog onsdag en anmeldelse omkring midnat om en knivstukket kvinde i Kvissel nordvest for Frederikshavn. Det var angiveligt datteren selv, som ringede 112, og hun var fortsat på adressen, da politiet og en ambulance ankom.

Politiet fandt en livsløs 40-årig kvinde, som en læge erklærede for død klokken 00.30.

- Hele natten og her til morgen har vi efterforsket sagen intenst, hvilket fortsætter på ubestemt tid, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Der skal være kriminaltekniske og retsmedicinske undersøgelser af gerningsstedet i løbet af torsdag.

Den 15-årige datter vil blive fremstillet i et grundlovsforhør senere torsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip