15-årig mistænkes for voldtægt i Odense

En yngre kvinde har anmeldt en voldtægt ved Vollsmose i Odense, og Fyns Politi har natten til søndag anholdt en 15-årig dreng fra Vollsmose, der sigtes for at have voldtaget hende.

Det oplyser senioranklager Jacob Thaarup, Fyns Politi.

Kvinden, der er i 20'erne og fra lokalområdet, anmeldte fredag aften, at hun var blevet overfaldet og voldtaget af en ung mand, som hun ikke kendte.

Voldtægten fandt angiveligt sted mellem klokken 20 og 21 ved en skovstrækning ved Vollsmose Allé ikke langt fra Bøgeparken.

Ifølge politiets sigtelse passede drengen kvinden op, da hun kom gående ad en sti, greb hende om halsen bagfra og sagde i et truende tonefald: Vil du dø?

Derefter trak han hendes bukser ned og forsøgte at få samleje med hende. Da det mislykkedes, tvang han hende til oralsex og til at onanere til sædafgang.

Efterfølgende tvang han hende ifølge sigtelsen til at udlevere 200 kroner fra hendes pengepung.

Kvinden har givet et signalement af den unge mand. På den baggrund havde politiet et bud på, hvem det kunne være, oplyser anklageren.

Det førte kort efter midnat søndag til anholdelse af den 15-årige, der bor i Vollsmose.

Han nægter sig imidlertid skyldig i såvel sexovergreb som i røveri.

Den 15-årige er også sigtet for at have overfaldet en anden kvinde tidligere i december, hvor politiet ifølge anklageren havde fat i ham. Dette overfald var ikke seksuelt, men et voldeligt overfald.

Han har via sin forsvarer erkendt to voldsepisoder i Fyrreparken i Vollsmose den 6. og 8. december. Det gik i begge tilfælde ud over den samme unge kvinde, som han holdt fast og holdt for munden, mens hun blev truet og slået.

Drengen blev søndag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Odense, hvor politiet krævede ham varetægtsfængslet på en institution for unge.

Han blev varetægtsfængslet frem til den 6. januar, men den afgørelse kærede hans forsvarer på stedet til Østre Landsret, oplyser senioranklageren til Ritzau.

/ritzau/

 

Dagens Gossip