15-årig pige gennemgår dukkelignende plastickirurgi for at vinde ekskæresten tilbage

Billeder af den 15-årige Lee Hee Danae fra Henan provinsen i det centrale Kina spreder sig lige nu på nettet, hvor hun angiveligt har lagt sig under kniven for at vinde en ekskæreste tilbage, fortæller Daily Mail.

Billederne stammer fra hendes Weibo-profil, som er et populær socialt medie i Kina og hvor hun har over 400.000 følgere. På hendes profil fremgår det, at hun er født i maj, 1999.

Læs også: Her kan du spise gratis - hvis du altså er smuk nok

Hendes udseende indeholde eftertragtede linjer i Kina, hvor man ser det som smukt at have en spids hage og store øjne. Hendes hud kaldes også for "slange hud" på grund af den blege kulør. 

Der er dog nogle kritiske røster, som mener, at billederne er blevet manipuleret til at se mere dukkeagtige ud. Men det vides ikke, at om det er Lee Hee Danae selv eller andre, som skulle have gjort det.

Læs også: Tidligere Miss Numse indlagt med rådden numse

Plastickirurgi er en voksende tendens i Kina og Sydkorea, hvor flere og flere lagt ansigtet i nye folder i skønhedsidealets navn.

Desværre melder historien ikke noget om det lykkedes hende at vinde ekskæresten tilbage.

Se flere billeder og en video af Lee Hee Danae herunder.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip