15-årig skyder sig selv i hovedet under selfie-forsøg

En 15-årig dreng blev indlagt med alvorlige kvæstelser efter at have forsøgt at tage en lidt alternativ selfie til de sociale medier.

Det skriver ANC.

LÆS OGSÅ: Forældrepar falder i døden på ferie: Ville tage selfie med børnene

Det skete den 18. juni, hvor drengen havde fået den idé, at han ville tage et billede af sig, hvor han holdt en pistol med sin egen hage med sin ene hånd. Pistolen havde han angiveligt lånt af sin onkel.

Men det gik galt med teenagerens koordinationsevne, da han skulle trykke på kameraets udløser - i stedet kom han til at trykke på 9 millimeter-pistolens aftrækker. Det sendte en kugle afsted, som ramte ham på næsen og borede gennem hans hoved.

LÆS OGSÅ: Mor bankede søn til døde og tog en selfie

Først en måned senere blev drengen, som har fået dæknavnet Vince i de amerikanske medier, udskrevet fra hospitalets intensivafdeling.

Familien troede egentlig efterfølgende, at drengen var ved at komme sig efter den voldsomme selfie-hændelse, men har efterfølgende noteret sig, at han er begyndt at tale meget med sig selv, mens han stirrer blankt ind i væggen. Desuden har han klaget over voldsom hovedpine, så nu er han blevet indlagt igen.