15 maskerede unge overfaldt dørmænd i Aarhus

Skrevet af Ann Katrine Warren

11 år siden

|

02/06/2013

Dagens topnyheder

15 maskerede unge mænd gik i nat omkring klokken 01.45 til angreb på natklubben Castenskiold på Åboulevarden i Aarhus midtby. Bevæbnet med stik og slagvåben overfaldt de dørmændene.

Angrebet var ifølge politiet nøje planlagt. Betjene var nemlig længe om at nå frem, da der var blevet lavet en afledningsmanøvre på en lille vej vest for Aarhus. Her var der blevet kastet sten efter en patruljevogn, som havde tilkaldt forstærkning.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Bare en halv time senere slog gruppen af unge mænd, der formentlig er af anden etnisk herkomst end dansk, til ved åen. En 46-årig dørmand blev slået i hovedet med en brosten og måtte efterfølgende behandles på skadestuen.

- Det virker meget planlagt det her. De går direkte efter dørmændene, og de får nogle regulære bøllebank, men så kommer der heldigvis andre dørmænd fra andre natklubber, og så stikker de af, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Jesper Drejer, til Ekstra Bladet.

Da patruljevognene endelig nåede frem var voldsmændene forsvundet. Derfor efterlyster politiet nu vidner, som overværede angrebet på Castenskiold.