1.500 klar til Nytårsløbet i Odense

Små 12.000 kilometer skal der løbes inden de over 1.500 tilmeldte til årets Nytårsløb i Odense kan iklæde sig festtøjet og fejre nytårsaften.

NYTÅRSLØBET afvikles med start og mål ved Hunderupskolen, hvor der åbnes klokken 9.

I år er det 14. gang de mange deltagere har mulighed for at tilbagelægge enten 5 eller 10 kilometer.

Mange af deltagerne kommer igen år efter år, da det er en hyggelig måde at indlede nytårets komme på, sammen med familien og i gode venners lag.

Børnene har deres egen start ved NYTÅRSLØBET - en distance på 2,5 kilometer, og Børneløbet starter klokken 10.30, og deltagerantallet er fordoblet siden sidste år.

Klokken 11 vil Kulturrådmand Steen Møller skyde 5 og 10 kilometer-løberne ud på årets sidste løbetur.

Løbets ældste deltager er Børge Mogensen, der har deltaget i alle nytårsløbene. Børge bor i Hvidovre og er født i 1924. Yngste tilmeldte deltager er født i 2009.

NYTÅRSLØBET har igen i år samlet penge ind til Frelsens Hær. Pengene, 15.000 kroner, er dels fra deltagere, der har kunnet bidrage frivilligt, når tilmelding blev foretaget, og fra arrangørerne selv.

- Vi er glade for, at vi med vores lille bidrag har kunnet være med til at gøre en forskel for familier i Odense, som dermed har kunnet få en god juleoplevelse, siger løbschef Torben Simonsen.

NYTÅRSLØBET afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Fjordager IF og Multiatleten samt en række sponsorer.

Læs mere på www.hcamarathon.dk 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip