16-årige Emma tog livsfarligt narko-frimærke: Jeg håber, I lærer af mit ansigt

Politiet var for få uger siden ude og advare mod et nyt narkotisk stof ved navn NBOMe, der er særdeles billigt og livsfarligt.

Stoffet indtages som et såkaldt frimærke, og det har allerede kostet en 22-årig mand livet herhjemme, og i USA er der rapporteret mindst 11 dødsfald.

I weekenden prøvede den 16-årige Emma Nielsen stoffet på en bytur i Holstebro, en oplevelse der var så skræmmende, at hun nu advarer alle om at prøve det.

Læs også: Politiet advarer unge mod et nyt billigt, men ekstremt farligt stof

- Jeg skammer mig over mig selv. Af alle de dumme ting jeg har gjort, har dette været den værste. Jeg fik mærkerne af en fyr fra Holstebro, som ikke havde meget styr på lortet. Jeg troede jeg skulle dø, jeg glemmer ikke de billeder jeg havde i hovedet, da jeg var helt væk. Det der skete var, at jeg faldt sammen på grund af stoffet.

Jeg faldt sammen, ligesom når man fælder et træ, jeg ramte asfalten lige med ansigtet først. Min krop kunne ikke reagere.. Uhyggeligt, men sandt, skriver 16-årige Emma Nielsen på Facebook i en opdatering, der er ledsaget af hendes tilskadekomne ansigt efter faldet.

Læs også: Politiet anholder 19 i kæmpe narko-aktion

Hun håber, at hendes oplevelse kan være en advarsel til alle, der kunne overveje at prøve det.

- Jeg vil rigtig gerne have lov til at "skræmme" jer, med et billede af mit ansigt. Jeg sidder her med tanken om, at der faktisk er flere af de mærker derude. Jeg vil gerne bede jer alle sammen, om at holde øje med dem, få dem væk fra gaden. Jeg håber at nogen lære af mit ansigt, og aldrig tager nogen som helst form for stoffer igen. Du ved aldrig hvad det er, du tager. Pas på jer selv derude, for både jeres egen skyld og alle omkring jer, skriver Emma Nielsen. 

 

Dagens Gossip