1,6 milliarder: Schmeichels klub vil være tophold

Hvis den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel forlænger sin kontrakt med Leicester, så kommer han til at fortsætte i en ambitiøs klub.

Premier League-oprykkernes ejere siger, at målet er at slutte i top-5 inden for de kommende tre sæsoner.

Det projekt skal der bruges 300 millioner dollar til, svarende til 1,6 milliarder kroner.

- Vi vil blive i Premier League så længe, vi kan. Men vil tager ikke det store skridt med at udfordre ligaens fem bedste hold lige med det samme.

- Har vi en chance for at slå dem? Ja, vi har, men jeg synes, at vi har brug for at etablere os i ligaen først, og så kan vi tænke på det næste skridt, siger klubbens bestyrelsesformand, Vichai Srivaddhanaprabha, ifølge Reuters.

- Det kommer til at koste en masse penge at nå målet, måske 300 millioner dollar. Men det stopper os ikke. Jeg beder om tre år, og så når vi det, siger Srivaddhanaprabha.

Leicester rykkede ud af Premier League i 2004, og i 2008 rykkede klubben endda ned i Englands tredjebedste række.

Manager Nigel Pearson tror på ejernes projekt om at blive et tophold.

- Vi skal kunne tilpasse os, når vi møder de store klubber. Men det vigtigste er at tro på, at vi kan. Jeg vil gerne have store ambitioner for os. Det næste bliver at klare os i ligaen. Vi skal ikke bare være med i Premier League.

- Vi skal være konkurrencedygtige. Vi har smagt succes nu. Det er vigtigt, at vi nu bliver ved at forbedre os selv, og så kan vi gå efter top-5.

- Men et skridt ad gangen. Drengene ser frem til at skulle spille mod nogle af de største klubber i verden, siger manageren.

Schmeichels kontrakt udløber til sommer, men danskeren har allerede fortalt, at han og klubben taler om en ny kontrakt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip