17-årig bestjålet og sex-krænket i s-tog: En anholdt

En mand, der er mistænkt for at forulempe en pige i et s-tog, er nu blevet anholdt. Det sker efter talrige tips fra offentligheden, efter Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste ham og en anden gerningsmand på Station 2 på TV2.

Manden bor i Stevns-området, og har ifølge tv2.dk indrømmet, at han har forulempet pigen.

Pigen var på vej hjem fra en butyr natten til den 24. august kl. 4.23. Hun var beruset og træt og faldt i søvn i linje A mod Køge.

Læs også: Sexkrænkende mælkemand kastede knive efter lille pige

Videoovervågning viser en mand, der sætter sig bag hende. Han virker stålsat, og i løbet af knap syv minutter får han listet pigens computer op af tasken. Han putter den i en plastikpose, inden han forsvinder.

Kun fire et halvt minut senere kommer en anden mand. Da han ser, at pigen sover tungt, begynder han at befamle hende i skridtet og på brysterne.

- Please sex, please sex, gentager han flere gange, da pigen vågner.

Læs også: Træner anklaget for at krænke syv drenge

Han begynder at onanere, forsøger at kysse hende og presse sit lem op mod hendes ansigt. Til sidst får pigen sparket ham væk, og det lykkedes hende at komme hjem til Solrød.

Politiet ved ikke, om de to gerningsmænd kender hinanden. Dog kan i man i videoovervågningen se tyven gøre tegn til krænkeren med hånden.

Politiet mangler stadig at finde manden, der stjal pigens computer.

Har man kørt i linje A den nat, eller kan man kende tyven ud fra overvågningsbillederne, vil Midt- og Vestsjællands Politi meget gerne høre om det på telefon 114.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip