18-årig alvorligt kvæstet i ulykke i Vestjylland

 

Tre biler var en morges involveret i en alvorlig ulykke på Videbækvej ved Faster nær Skjern. En ung mand måtte efterfølgende flyves i helikopter til hospitalet i Aarhus med svære kvæstelser i blandt andet hovedet.

Ulykken skete klokken 7.45, da den 18-årige mand kom kørende mod syd ad Videbækvej. Her opdagede han for sent, at en forankørende bremsede op i nærheden af Toftevej.

- Vi formoder, at han forsøgte at undvige den forankørende, men opdagede, at der kom en modkørende, så han trak tilbage i højre side og ramte bilen foran, forklarer sagsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, Kim Bro til Dagens.dk.

Næsten samtidig blev den 18-årig ramt af den modkørende, da han ikke var kommet helt tilbage i højre vejbane.

- Den modkørende ramte lige midt på venstre fordør i den 18-åriges bil, og han pådrog sig blandt andet alvorlige kvæstelser i hoved- og maveregionen, siger fra Kim Bro.

De to andre bilister kunne efterfølgende selv komme ud af bilerne. De blev kørt til kontrol på sygehuset, men er ikke umiddelbart kommet noget alvorligt til. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip