18-årig fængsles efter groft knivstikkeri i Aalborg

En 18-årig mand er blevet varetægtsfængslet til 30. april efter et voldsomt knivstikkeri i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten til søndag.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, efter at den sigtede søndag har været fremstillet i grundlovsforhør, der blev holdt for lukkede døre.

Den sigtede blev anholdt søndag klokken 04.19, efter at en mand på 21 år var blevet udsat for knivstikkeri. Den 21-årige skal ifølge politiet have blandet sig i et skænderi mellem en 18-årig mand og dennes kæreste.

Her siger den 21-årige, at manden skal tale ordentligt til sin kæreste, skriver DR Nordjylland.

- Og uden forvarsel trækker den 18-årige så en kniv og stikker den 21-årige i halsen, så halsen bliver skåret rigtig meget op, siger vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi til DR Nordjylland.

Den 21-årige mand blev efterfølgende indlagt til behandling på sygehust i Aalborg, og hans tilstand betegnes som stabil. Efter knivstikkeriet er han blevet syet i halsen med 12 sting.

Efter overfaldet smed gerningsmanden angiveligt kniven i Limfjorden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip