18-årig forsøgte at myrde tre kvinder: Var sur over at være jomfru

Årsagen til en række blodige overfald på kvinder viste sig at være mangel på sex.

Den nu 18-årige britte Ben Moynihan er blevet fundet skyldig i mordforsøg, efter han sidste år stak tre kvinder på 20, 45 og 67 år ned på åben gaden. Det skriver Buzzfeed

Ved overfaldene efterlod han to breve til politiet.

“I politifolk er meget ynkelige. Det var mig, der stak alle tre kvinder ned i løbet af de sidst uger. Den 20. juni, den 29. juni og den 11. juli. Nu har i arresteret en på 30, jeg er kun 17 år. Alle kvinder skal dø og forhåbentlig kan jeg stikke deres øjne ud næste gang. Hver gang jeg stikker nogen, løber jeg hjem og lugter til det kød, jeg har flået ud,” skrev han blandt andet i det ene brev og opfordrede politiet til at forsøge at fange ham.

Han underskriver sig i et andet brev som “Unhappy Geezer”, hvilket kan oversættes med “ulykkelig stodder/fætter”. I det beklager han sig over, at kvinder ikke vil snakke med ham, og at de er alt for nærtagende nu om dage.

Under retssagen udtalte han, at han ønskede at dræbe primært kvinder som hævn for, at han stadig var jomfru som 17-årig.

“Jeg angriber kvinder, fordi jeg voksede op i den tro, at de er en svagere del af den menneskelige race,” sagde han blandt andet og tilføjede:

“Jeg er ikke et dårligt barn, og jeg ønskede ikke dette, men havde intet valg.” Han blev fanget, fordi han ved et af brevene vedlagde et foto af sig selv. Politiet genkendte ham ud fra det foto.

Ben Moynihan er kendt skyldig, men straffen er endnu ikke bestemt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip