18-årig meldte sig selv: Fængslet for drabsforsøg

Skrevet af admin

10/06/2015

Dagens topnyheder

En 18-årig mand er onsdag blevet fængslet efter grundlovsforhør i forbindelse med et voldsomt overfald, oplyser Københavns Politi.

Det sker to dage efter, at en jævnaldrende meldte sig selv i samme sag, da han vidste, at politiet ledte efter ham. Han blev fængslet tirsdag.

- Han er blevet fængslet for lukkede døre her onsdag, ligesom ham der blev fængslet efter grundlovsforhør i går, siger Sune Christensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Begge meldte sig selv og er blevet sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et voldsomt overfald natten til mandag. Her blev to mænd udsat for henholdsvis knivstik og slag med en hammer på grund af en stjålen motorcykel.

Politiet leder fortsat efter "to til tre" yderligere personer i forbindelse med overfaldet, der fandt sted i København.

En gruppe overfaldt de to mænd, da det ene af de to ofre fandt sin stjålne motorcykel ved Frederikssundsvej i Brønshøj. De to trak motorcyklen ud til vejen, men kort efter dukkede en gruppe op og overfaldt dem.

- Den ene bliver stukket flere gange med - formentlig - en kniv, mens den anden bliver slået i hovedet med noget, der muligvis er en hammer, fortalte central efterforskningsleder Youssef Lharraki natten til mandag.

/ritzau/