1/8-finalen blev Løchtes endestation i Wimbledon

Danske Frederik Løchte Nielsen og britiske Jonathan Marray måtte mandag sande, at 1/8-finalen i herredouble ved Wimbledon blev deres endestation i græsturneringen for denne gang.

Det dansk-britiske par tabte til kroatiske Ivan Dodig og dennes brasilianske makker Marcelo Melo, der vandt med 6-1, 6-4, 7-6 i en kamp, hvor deres samspil over en lang periode så ud til at blive afgørende.

Løchte og Marray var oppe imod overmagten gennem det meste af kampen mod Dodig/Melo, der er seedet to'er i turneringen.

Lå der en lille flig af en drøm om at gentage den sensationelle Wimbledon-sejr fra 2012 i baghovederne på danskeren og briten, så fik den hurtigt ben at gå på, da Frederik Løchte og Marray simpelthen mødte et bedre par.

Der var klasseforskel i det meste af kampen, og Dodig/Melo var sikre i serverne, og derfor vanskelige at bryde.

Første sæt blev en rask omgang på 18 minutter, hvor Dodig/Melo brød første gang, det var muligt, og i sikker stil fortsatte og vandt sættet 6-1.

I andet sæt fulgte Løchte og Marray lidt bedre med og formåede da også at vinde det første serveparti, og på et rent serveparti fra Fredrik Løchte reducerede parret til 4-5.

Med nye bolde var der godt gang i farten i Melos efterfølgende serv, og Dodig/Melo tog andet sæt uden de store problemer.

I tredje sæt kom Løchte og Marray bedre fra start. De holdt deres serv i første parti, og bragte sig også foran 2-1.

Igen blev det nemt 2-2 for Dodig/Melo, der også fik presset de tidligere Wimbledon-mestre i Jonathan Marrays efterfølgende serv, men det lykkedes at holde til føring 3-2.

Frederik Løchte Nielsen lavede generelt mange dobbeltfejl i sin serv, hvor han ofte også satsede på andenserven.

Mønstret fortsatte, og Dodig/Melo surfede nemt gennem deres server til stillingen 5-5, hvorefter presset igen var på det dansk-britiske par.

Partiet blev vundet, og igen var det så Melo, der kunne fyre sin sikre serv af og vinde partiet rent til 6-6 med efterfølgende tiebreak.

Her bed Løchte/Marray fra sig, så vidt, det var muligt, men Dodig/Melos sammenspil og generelt høje niveau som par sikrede sejren i tre sæt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip