19-årig mand fra Hillerød truet med pistol under røveri i Kolding

Skrevet af Elo Christoffersen

|

23/05/2013

Dagens topnyheder

En 19-årig mand fra Hillerød blev i går udsat for et røveri ved Parkskolen på Fynsvej i Kolding.

Manden fra Hillerød har et firma, der opkøber og sælger brugte mobiltelefoner videre. På internettet havde han set, at en mand i Kolding havde en iPhone til salg og ringede til ham.

- Manden i Kolding sagde desuden, at han kunne skaffe ham flere mobiltelefoner. Den 19-årige mand ville ikke tage toget til Kolding blot for at købe en enkelt telefon, fortæller Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

De to mænd blev enige og den 19-årige mand tog toget til Kolding. På Kolding Banegård blev han taget i mod to personer, der havde flere mobiltelefoner til salg. De gik fra banegården videre ad Fynsvej og endte ved Parkskolen.

- Pludseligt tog den ene af mændene en sort pistol frem og truede den 19-årige til at aflevere penge. Han afleverede et større kontantbeløb, som vi ikke vil oplyse hvor stort det er, siger Poul Steffensen.

Den 19-årige mand gik baglæns ud fra Parkskolen og da han nåede ud på Fynsvej løb han fra stedet og alarmerede politiet.

Lokalpolitiet i Kolding vil gerne høre fra vidner, der har set to eller tre mænd gå langs banelegemet på Fynsvej eller ved Kolding Banegård mellem klokken 17.30 og 17.45. Politiet mener ikke, at den mand, som havde iPhonen til salg, er en af gerningsmændene.

Den ene af mændene beskrives som 20-25 år, 180-190 centimeter høj, udlænding - meget brun, kraftig og sort hår. Han var iført en brun hættetrøje med ovalt mærke, slidte hip hop bukser med et stort hvidt "K" og han talte dansk.

Den anden mand beskrives som 20-25 år, 180 centimeter høj, udlænding - formentlig somalier, spinkel og sort kort hår. Han var iført sort løst joggingsæt. Han havde en sort computertaske over skuldere, hvor der var en sort pistol med et langt løb i. Han talte også dansk.

Den 19-årige mand fra Hillerød bar en sportstaske. Politiet er derfor interesserede i at høre fra folk, der har set to udlændinge og en dansker fra banegården og ud til Parkskolen. Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Kolding på 1-1-4.