19-årig pige trukket ind i park og voldtaget

Skrevet af Michael Lauritsen

|

15/07/2013

Dagens topnyheder

Sent søndag aften gennemlevede en 19-årig pige enhver kvindes værste mareridt, da hun blev udsat for voldtægt i Bernstorffsparken i Charlottenlund. 

Pigen var på vej hjem fra arbejde, da hun mødte sin gerningsmand ved busstoppestedet på Femvejen omkring klokken 21.23. Det oplyser Nordsjællands Politi til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Hun bliver kontaktet af en mand, som spørger, om hun har en cigaret. Det har hun ikke. Så bliver hun trukket i sin hestehale og i den ene arm ført væk fra vejen og tvunget ned på jorden. Det næste, hun husker, er, at hun ligger i græsset med bukserne trukket ned om knæene, fortæller politikommissær ved Nordsjællands Politi, Keld Olesen, til Dagens.dk.

Pigen havde smerter i underlivet og var formentlig også blevet slået i hovedet.

Efter, hun var kommet til sig selv, gik hun til sin mor og stedfars bopæl, hvorfra stedfaderen slog alarm. Hændelsen er anmeldt som en fuldbyrdet voldtægt. Det skete klokken 22.55.

- Pigen har været til undersøgelse, og vi afventer erklæringen. Men der er ingen tvivl om, at hun er blevet udsat for en form for overgreb, siger Keld Olesen.

Politiet skal nu gennemgå gerningsstedet atter engang, ligesom pigen skal afhøres igen. Keld Olesen kan ikke sige, om gerningsmanden har efterladt sig dna-spor.

- Men det er klart, at det er noget, vi kigger efter, forklarer han.

Gerningsmanden beskrives som en mand på cirka 30 år.

- Han er cirka 175 centimeter høj og almindelig af bygning.

- Han er udenlandsk af udseende med cirka fem centimeter langt mørkt hår med midterskilning. 

- Han talte gebrokkent dansk

- Han var iført en mørk vindjakke af nylon med lynlås, mørke cowboybukser, og så havde han en rund ørestift i højre øreflip.