190 kilos tung kvinde: Jeg er for fed til at arbejde

Wendy Phillips var nødt til at opgive sit job som hjemmehjælper på grund af vægt-relaterede rygproblemer.

Hun påstår, at hun ikke kan tabe sig af egen kræft, og at hun derfor skal have en skatteyder-betalt fedme operation til det der svarer 150.000 danske kroner.

Ironisk nok, er Wendys mand, Sean, fitness-instruktør, og opholder sig i et træningscenter tre gange ugentligt, og løb sidste år en maraton.

De sidste fem år har Wendy levet af sygedagpenge, og er nu for tyk til, at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Hos den engelske sygesikring har man sagt nej til, at dække udgifterne til Wendys operation, for at få hende til at bevise, at hun virkelig er villig til at ændre livsstil.

- Jeg har været grådig, og på den måde har jeg spist for mange pølsehorn.  Men nu er det for sent til, at jeg kan klare det selv. Jeg forsøger at gå på diet, men det gør ondt at motionere, fortæller hun ifølge The Sun.

-Jeg har arbejdet og betalt skat i 20 år, så jeg forventede slet ikke at sygesikringen sådan ville smække døren i hovedet på mig. Hvis de ikke hjælper mig, så dør jeg. Skatteydere ser fede mennesker som en byrde, men alkoholikere får jo hjælp. Jeg føler mig uretfærdigt behandlet, siger den 46-årige Wendy Phillips.

 

Dagens Gossip