2-årig tåler ikke solens stråler: Se, hvad der sker, når hendes hud får lys

To-årige Monroe Mills er så allergisk over for solens stråler, at hun får eksem, hvis hun er i direkte sollys i ganske få sekunder. Hun lider nemlig af hudsygdommen solar urticaria og eksem.

Men det er ikke kun britiske Monroes ydre, der lider, når hun er i solen. Hun risikerer også at få hovedpine, ondt i maven og blive svimmel, fortæller den lille piges mor Sarah Mills til Dailymail.

- Vi forsøger at være så meget indenfor, som overhovedet muligt. Når vi skal fra bilen til en butik, løber vi så hurtigt, vi overhovedet kan. Når vi handler, er det sket, at Monroe er blusset op på grund af lyset fra lysstofrør, siger Sarah Mills.

Monroe får voldsomme skader på sin hud, når hun er i sollys.
Foto: gofundme.com/miracleformonroe

Læs mere: Allergisk 4-årig pige i livsfare: Flypassager ignorerer advarsler og spiser peanuts for næsen af hende

For at undgå de voldsomme skader, bærer Monroe en heldragt, solcreme, hat og solbriller.

Sarah Mills, som er enlig mor, kæmper for at få sygdommene anerkendt som et handicap, så familien kan få økonomisk støtte til at dække omkostningerne ved Monroes sygdom.

Hver uge koster sygdommene, som Monroe har haft, siden hun blev født, den lille familie mindst 200 dollar. 

Læs mere: Anmeldte hudsygdomme mere end fordoblet på syv år

Sarah Mills har for nylig sagt sit job op, så hun kan bruge al sin tid på at tage sig af Monroe og hendes 5-årige bror, som er autist.

Hun mener ikke, at en arbejdsgiver vil acceptere, at hun skal tage fri fra arbejde hver anden uge, for at tage på hospitalet med datteren.

Derfor har hun startet en indsamling, som skal være med til at dække udgifterne, til hun forhåbentlig får anerkendt sygdommene som et handicap.

 

Dagens Gossip