2-årige Èmile har været forsvundet i snart 3 måneder: Nu træder mand frem

04/10/2023 14:08

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu træder en mand frem i sagen, der har rystet mennesker verden over.

Mest læste i dag

Siden den 8. juli har Émile været forsvundet fra sine bedsteforældres hjem og trods utallige anstrengelser fra efterforskere, er den lille dreng stadig ingen steder at finde. 

Droner, hundepatruljer og gentagne afhøringer af folk i Haut-Vernet har tilsyneladende ikke ført politiet tættere på den lille dreng.

Men Émiles forsvinden har nu udviklet sig til mere end blot en efterforskning - da store dele af den franske befolkning har engageret sig i sagen.

Næsten tre måneder efter den lille dreng forsvandt, fortsætter nationen med at holde vejret, mens de håber på et mirakel.

På sociale medieplatforme er der dannet adskillige grupper, som er dedikeret til at analysere den sparsomme information, som offentligheden har til rådighed, og forsøge at løse mysteriet.

Nogle borgere er endda rejst til Haut-Vernet, byen hvor Émile forsvandt, for at deltage i eftersøgningen, hvilket har tvunget borgmesteren til at træffe drastiske beslutninger for at kunne kontrollere trafikken i landsbyen.

Mystikken omkring Émiles forsvinden har også tiltrukket mere usædvanlige påstande.

Det skriver Lemonde.fr.

Nogle mennesker påstår at have synske evner og hævder at have bemærket opsigtsvækkende personer omkring Émiles bedsteforældres hus.

Et særligt bemærkelsesværdigt tilfælde er en mand, der har rejst hele 200 kilometer fra La Ciotat i Bouches-du-Rhône-regionen. 

Han hævder at have ‘hørt barnet skrige’ og er fast overbevist om, at han er tæt på at finde Émile. 

Hans udtalelser har dog irriteret politiet, der mener, at udtalelserne distraherer den egentlige efterforskning og skaber unødvendige forhindringer.