20-årig kvinde ligger stadig i koma efter altan-ulykke

En 20-årig kvinde er stadig i livsfare, efter at en altan brød sammen i weekenden i Nykøbing Falster. En 19-årig kvinde, der også har ligget i koma efter ulykken, er blevet vækket mandag. Det skriver TV2.

Det var natten til søndag, at en ungdomsfest på Hammerlodden i Nykøbing Falster endte katastrofalt. En altan brød sammen, og seks unge styrtede seks meter ned på et flisebelagt område.

De seks unge - tre mænd og tre kvinder i alderen 18-21 år - blev alle bragt til sygehuset. De to kvinder på 19 og 20 år var imidlertid i livsfare og blev indlagt på Rigshospitalet.

Mandag er den 19-årige kvinde blevet vækket af sin koma.

- Hun har det væsentligt bedre og er uden for livsfare, siger vagtchefen hos lokalpolitiet fra Nykøbing Falster til TV2.

Den 20-årige kvinde er imidlertid stadig i livsfare og i kunstigt koma ifølge TV2.

Politiet fik anmeldelse om ulykken på Hammerlodden klokken 00.49 søndag.

- Under festen er seks af de unge gået ud på altanen.

- Pludselig falder bunden ud af altanen, og de styrter seks meter ned på et flisebelagt område, fortalte vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen søndag.

Der var ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tale om en ældre ejendom.

En byggesagkyndig skal nu undersøge altanerne. De øvrige beboere i ejendommen har fået besked om, at de ikke må bruge deres altaner, før at de er blevet undersøgt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip