20-årig kvinde voldtaget på Roskilde Festival

I nat ved 02.30-tiden kontaktede en 20-årig københavnsk kvinde Midt- og Vestsjællands Politi for at anmelde en voldtægt på Roskilde Festival.

Kvinden, som var spirituspåvirket, fortalte, at hun under en gåtur fra område P i retning mod område C var blevet hevet ind på et grønt område med højt græs, hvor en mand væltede hende omkuld.

LÆS OGSÅ: BH og underbukser med “bid i” skal forhindre voldtægter

- Manden holdt hende fast, trak bukserne af hende og udsatte hende for et seksuelt overgreb, oplyser Midt- og Vestsjælland Politi og tilføjer:

- Hun skreg op, hvorefter manden løb sin vej i retning mod badesøen.    

Signalementet af gerningsmanden lyder: mand, ca. 20-25 år, dansk, højde skønnet til 185-190 cm., mørkt kort hår, skægstubbe, smal omkring kæben, iført mørkeblå eller sort hættetrøje, lange bukser – muligvis joggingbukser, lyse gummisko.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med   

Den 20-årige kvinde er blevet undersøgt på Center for Voldtægtsofre, og politiet har undersøgt gerningstedet med hunde for at finde eventuelle DNA-spor. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de efterforsker sagen som en voldtægtssag.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne personer, der har bemærket den beskrevne mand i området. Kontakt politiet på tlf. 114 eller via politi- eller festival-personale på festivalområdet.
 

 

Dagens Gossip