20-årig lagt i koma: Sad på taget af kørende bil

En gruppe unge østjyders kådhed tog fredag gevaldigt overhånd, da de sidst på eftermiddagen løb tør for alkohol under en fest i Skanderborg.

Et par af festdeltagerne besluttede sig for at tage bilen til et nærliggende supermarked, og én af dem, en 20-årig mand, insisterede på at sætte sig på taget, skriver Lokalavisen Skanderborg.

Det gik ifølge avisen godt på vej hen til Spar-supermarkedet, men da mændene skulle tilbage til festen, styrtede den 20-årige mand fra taget af den kørende bil.

Det skete i forbindelse med et højresving, og manden ramte asfalten med hovedet først. Det resulterede i et kraniebrud og en blødning på hjernen, skriver Lokalavisen Skanderborg.

Manden blev ved ankomsten til traumecentret på Aarhus Sygehus lagt i kunstigt koma, oplyser leder af lokalpolitiet i Skanderborg Andreas Bryld Hansen.

- Vi kender ikke resultatet af det endnu, siger han til Lokalavisen Skanderborg.

Ifølge avisen viste det sig efterfølgende, at føreren af bilen, en 19-årig mand fra Hadsten, var påvirket af både alkohol og narko.

Derfor besluttede politiet at anholde manden, som sigtes for at køre i påvirket tilstand og for i grov kådhed at bringe en anden persons liv i fare.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip