20-års forhold: Her er Hollywood-pars tips

Skrevet af admin

05/06/2015

Dagens topnyheder

Appetit ude, spise hjemme.

Sådan er Jada Pinkett Smiths opskrift på forholdet til sin partner gennem 20 år, skuespilleren Will Smith.

I et radiointerview med Howard Stern fortalte den 43-årige skuespillerinde, at hun stoler blindt på sin mand, som gerne må flirte med andre kvinder.

- Bare fordi ens mand er tiltrukket af andre kvinder, betyder det ikke, at han ikke elsker dig, og det betyder heller ikke, at han vil handle på det, lyder det fra Pinkett Smith, der forklarer:

- Hvis ens mand ikke kan se andre kvinders skønhed, hvordan dælen skal han så kunne se din?, spørger skuespillerinden retorisk.

- Så længe Will kan se sig selv i spejlet og være okay med, hvad han ser, har jeg det fint, understreger Pinkett Smith.

- Man bliver nødt til at have tillid til sin partner, for når alt kommer til alt, har jeg ikke tænkt mig at holde øje med ham. Han er en voksen mand med masser af integritet, så han får alt den frihed i verden, han har brug for, siger fru Smith.

I slutningen af marts modtog Jada Pinkett Smith prisen Star Power Award, der blev overrakt af gemalen, som i overrækkelsestalen kommenterede på parrets vedvarende skilsmisserygter:

- Da jeg tænkte over, hvordan mit liv ville være uden denne kvinde, sprang mit hjerte et slag over, erklærede den 46-årige Oscar-nominerede skuespiller, der har to teenagebørn med Jada Pinkett Smith.

Parret, som har været kærester i 20 år og gift i 17 af dem, mødte hinanden under indspilningerne til Will Smiths gennembrudsserie "Rap fyr i L.A.", hvor Pinkett Smith gik til audition på rollen som Smith-karakterens kæreste.

Will Smith kan ses i de danske biografer i filmen "Focus", mens fru Jada Pinkett Smith er aktuel i stripperfilmen "Magic Mike XXL" fra 2. juli.

/ritzau/FOKUS