20 mulige bortførere ikke afhørt i Madeleine McCann-sagen

Op til 20 personer er ikke blevet afhørt i sagen om den lille Madeleine McCanns forsvinden i 2007. Den viser en gennemgang af sagen, som det britiske Metropolitan Police har lavet.

Derfor vil de britiske myndighederne nu kontaktet de portugisiske myndigheder i håb om at komme videre i sagen. Det skriver The Guardian.

Den 3-årige Maddie forsvandt fra en ferielejlighed i maj 2007, da hun var på ferie med sine forældre i Algarve. Sagen har siden fyldt meget i medierne, men hverken den lille pige eller gerningsmanden er blevet fundet.

I 2011 begyndte Metropolitan Police en gennemgang af sagen. En undersøgelse som har kostet 5 millioner pund. Her er man fundet frem til op mod 20 potentielle gerningsmænd og andre interessante personer, som aldrig er blevet afhørt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Blandt de 20 er flere kendte mænd, som tidligere har krænket børn og som var i Alvarve, da Maddie forsvandt. Det britiske politi ønsker også at foretaget flere tekniske undersøgelser i området.

De portugisiske myndigheder stoppede efterforskningen i 2008, og selv om man flere gange har diskuteret at genåbne sagen, har portugiserne nægtet, med mindre der dukkede nye beviser op.

Det er nu seks år siden, Madeleine McCann forsvandt fra lejligheden, hvor hun lå og sov, mens hendes forældre var ude at spise på en restaurant i nærheden.  

LÆS OGSÅ: Scandinavisk mand kan stå bag kidnapningen af Madeleine

 

Dagens Gossip