21-årig blev angrebet med bil og økse i Helsinge

En 21-årig lokal mand er torsdag aften blevet påkørt af en bil og efterfølgende overfaldet af en større gruppe personer i Helsinge i Nordsjælland.

Det oplyser Søren Bjørnestad, vagtchef hos Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Overfaldet fandt sted klokken 19:08 på Vestergade, hvorefter politiet har fået flere henvendelser, fortæller vagtchefen.

- En af dem går på, at en mand er kørt ned, og at han er blevet forsætligt påkørt. Det vil sige, at der er nogen, som er kørt ind i ham.

- Efterfølgende er der en anmeldelse om, at der er flere personer, som overfalder manden med jernrør og køller, ligesom der også er set en økse, siger Søren Bjørnestad.

I øjeblikket er politiet ikke kommet på sporet af gerningsmænd i sagen, men afhører torsdag aften flere vidner.

Den forurettede er blevet kørt til hospitalet i Hillerød.

- Han har nogle snitsår, som godt kunne tyde på, at han er blevet ramt af en økse eller en kniv. Hvor alvorligt det er, er vi ikke klar over, men han er uden for livsfare, siger vagtchefen.

Søren Bjørnestad fortæller, at den forurettede "selvfølgelig er chokeret over det, der er sket" og var ved bevidsthed, da politiet kort snakkede med ham.

I den forbindelse havde han ikke noget til sagen, der kunne give politiet en opfattelse af, hvad der er sket, og hvorfor det er sket.

- Det er ikke vores mistanke, at det er banderelateret. Det virker som noget meget lokalt, siger vagtchefen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip