21-årig idømt 18 års fængsel for at dræbe svigermor og putte liget i en kuffert

En amerikansk mand er idømt 18 års fængsel for brutalt at have dræbt sin kærestes mor og proppe hendes lig ned i en kuffert uden for et hotel på ferieøen Bali.

Dommerne i sagen kendte den 21-årige Tommy Schaefer skyldig i overlagt drab på Sheila von Wiese Mack i august sidste år.

Den dømtes kæreste, den 19-årige Heather Mack, som var datter til offeret, blev idømt 10 års fængsel. Hun siger, at hun opholdt sig i badeværelset, da hendes mor blev dræbt, men hun er dømt for medvirken til drab.

Liget af Sheila von Wiese Mack blev fundet i en kuffert, som lå i bagagerummet på en taxi foran det femstjernede St. Regis Hotel i Nusa Dua-ferieområdet på Bali.

Det 62-årige offer havde adskillige sår i hovedet og bar præg af at have været i kamp, sagde en læge. Kvinden havde tilbragt nogle dage på hotellet sammen med sin 19-årige datter, inden den 21-årige kæreste sluttede sig til selskabet.

Samme aften havde Mack og datterens kæreste været i klammeri ifølge optagelser fra overvågningskameraerne.

Næste dag tjekkede de unge ud og lod hotelpersonalet bære flere kufferter ud i en taxi. Selv forsvandt de ud gennem en bagdør. Det makabre fund af liget blev gjort, fordi parret aldrig dukkede op.

Da politiet på Bali fandt de to unge, som er fra Chicago, lå de og sov på et andet hotel.

Den 21-årige undgik en dødsstraf, som er den højeste straf for overlagt drab i Indonesien.

Schaefer tilstod drabet under retssagen, men han hævdede, at han handlede i selvforsvar under et ophedet, voldeligt opgør med Wiese Mack, som var ulykkelig og rasende over, at hendes datter var gravid.

/ritzau/AFP

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip