21-årig mand var kvik - hjalp fremmed kvinde med at føde i bil

Kvinden lå i sin bil og fødslen var gået i gang. Hende og hendes mand var kun nået til en parkeringsplads, da fødslen gik i gang.

Aldrig overværet fødsel
Det var her 21-årige Albert Fejza stødte på dem. Han havde fået fri fra sit arbejde på en gynækologisk klinik og var på vej hjem, da han hørte kvinden skrige.

Den dramatiske situation udspillede sig i vores naboland Sverige, og historien er bragt af Aftonbladet.se.

Fejza havde ikke tidligere været til stede ved en fødsel, men det var der ikke noget at gøre ved.

Læs også: Desperat gravid kvinde forsøger at sætte fødslen i gang: Se hendes morsomme dans

Det var ikke muligt, at få kvinden videre fra sin position, inden det var for sent. Så Albert Fejza forsøgte, så godt han kunne, at huske de ting, han havde lært i sit arbejde i sundhedssektoren.

Dagens fødselshjælper
Og alt gik fint, for det lykkedes Albert Fejza i samarbejde med den kommende far og mor at få det lille barn til verdenen på en ordentlig måde.

Det var en fantastisk følelse. Der er lutter glæde, når sådan et lille barn kommer til verden, siger han til Aftonbladet.

Efter fødslen var der ankommet en ambulance til stedet, og efter gruppen var kørt til hospitalet, fik den 21-årige redningsmand lov til at posere med den lille nyfødte dreng.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip