2,1 millioner danskere på støtten

At det står så skidt til, skyldes blandt andet, at skiftende regeringer har svigtet og ikke grebet ind i tide, forlyder det i en artikel på bt.dk.

- Den tidligere regering ødelagde dansk økonomi, mens den nuværende regering ikke ved, hvad den skal gøre ved den, og det er problemet, siger professor i økonomi ved Syddansk Universitet og tidligere vismand, Christen Sørensen.

I 2013 sættes der med 2,1 millioner mennesker ny rekord for, hvor mange der lever af indkomstoverførsler

De 2,1 millioner mennesker, omfatter folkepensionister, efterlønnere, kontanthjælpsmodtagere, dagpengemodtagere, førtidspensionister, SU-modtagere og modtagere af forskellige andre ydelser.

- Det, vi nu betaler for, er jubeloptimismen og dumheden i midten af nullerne. Man skulle have reduceret dagpenge-perioden, strammet op og gennemført arbejdsmarkedsreformer, da det gik godt, slutter Christen Sørensen.

Han mener, at der med 2,1 millioner mennesker på offentlig forsørgelse, bliver lagt et yderligere og massivt pres, på den danske økonomi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip