22-årig fængslet for at stikke offer 10 gange med kniv

Dagen før sin 23 års fødselsdag er en mand fredag i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet i fire uger for et ualmindeligt voldsomt knivstikkeri om morgenen søndag 24. august.

Manden er sigtet for drabsforsøg, og politiet mener, at han sammen med flere endnu ikke identificerede personer overfaldt en 28-årig mand på en bar i Vester Farimagsgade i København.

Offeret fik mindst 10 knivstik i brystet og i ryggen og blev i hast bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han kom på operationsbordet.

Efter knivstikkeriet var han i overhængende livsfare, men det lykkedes lægerne at redde hans liv.

Ifølge politiet var det "noget værtshusuorden" på Copenhagen Cocktailbar på Vester Farimagsgade nær Vesterport, der udviklede sig og endte i et knivstikkeri.

Politiet fik anmeldelsen omkring klokken syv.

Knivstikkeriet var kulminationen på et større slagsmål i baren, hvor den 28-årige blev slået i baghovedet med en ølflaske og en barstol. Han flygtede ud på gaden, hvor han blev slået og sparket i hovedet og på kroppen og altså stukket mindst 10 gange med en kniv.

Tidligere har to unge mænd været anholdt i sagen, men de er blevet løsladt igen, da politiet ikke mener, at de har noget med slagsmålet at gøre.

Den nu fængslede mand nægter sig skyldig.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip