22-årig ville angribe sin fjende med kniv og hammer

En 22-årig mand fra Grenaa er mandag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i surrogat på psykiatrisk afdeling frem til den 30. marts efter at have villet overfalde en bekendt natten til mandag.

Det er udfaldet, efter at manden mandag eftermiddag har været fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet sigter den 22-årige mand for kort før klokken 03 at have opsøgt sin gamle fjende med en hammer og en kniv.

Politiet forhindrede imidlertid overfaldet, og den 22-årige blev anholdt foran den bekendtes bopæl.

Ifølge Ekstra Bladet var det et nært familiemedlem til den 22-årige, som ringede og advarede Østjyllands Politi om, at han var på vej til adressen for at gøre noget farligt ved sin gamle fjende.

- Det er en gammel konflikt, der har kørt i flere år. Noget gammelt nag, hvis årsag og detaljer vi ikke kan sige mere om.

- Den anholdte har været væk fra byen i noget tid og er kommet tilbage, og så er konflikten blusset op igen, siger politiassistent og pressetalsmand hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til Ekstra Bladet.

Den 22-årige er ligeledes sigtet for at have truet med at slå familiemedlemmet ihjel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip