23-årig blev frarøvet 75.000 kroner efter tur i pirat-taxa

Skrevet af admin

|

21/03/2013
Den unge mand blev kontaktet af to mænd i en ældre stationcar med fire døre. Som betaling for turen fra Aarhus C skulle han give lidt benzin, og de kørte til en tankstation i Åbyhøj, Derefter blev den 23-årige kørt hjem til sin bopæl i Aarhus C.Bagefter fandt han ud af, at der var blevet hævet 75.000 kroner på sin konto ved flere tankstationer på blandt andet Fyn. Hans dankort var blevet stjålet og hans pinkode afluret - sandsynligvis af de to mænd, da de hævede penge ved tankstationen.De to mænd var af anden etnisk herkomst end dansk og omkring 25 år gammel.Østjyllands Politi sender derfor en kraftig advarsel om ikke at køre med uautoriserede taxier.BNB

Dagens topnyheder

Den unge mand blev kontaktet af to mænd i en ældre stationcar med fire døre. Som betaling for turen fra Aarhus C skulle han give lidt benzin, og de kørte til en tankstation i Åbyhøj, Derefter blev den 23-årige kørt hjem til sin bopæl i Aarhus C.

Bagefter fandt han ud af, at der var blevet hævet 75.000 kroner på sin konto ved flere tankstationer på blandt andet Fyn. Hans dankort var blevet stjålet og hans pinkode afluret - sandsynligvis af de to mænd, da de hævede penge ved tankstationen.

De to mænd var af anden etnisk herkomst end dansk og omkring 25 år gammel.

Østjyllands Politi sender derfor en kraftig advarsel om ikke at køre med uautoriserede taxier.

BNB