23-årig mishandlet og bragt til hospitalet i kørestol

En 23-årig mand kom ind i en kørestol på Køge Sygehus med "voldsomme skader overalt på kroppen". En ukendt mand skubbede kørestolen og forlod stedet torsdag aften, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Personalet på sygehuset tog sig straks af manden i kørestolen, og ved en undersøgelse fandt man skader påført ved meget grov vold grænsende til mishandling.

Midt- og Vestsjællands Politi betragter sagen som meget grov og søger vidner, der har kendskab til hændelsesforløbet, eller som har set bil og nævnte personer omkring Køge Sygehus torsdag klokken 21.30-21.40.

Politiet har kunnet fastslå, at den 23-årige blev bragt til parkeringspladsen ud for skadestuen ved Køge Sygehus i en ukendt bil.

Bilens chauffør gik først ind i foyeren til skadestuen og hentede en af sygehusets kørestole. Han gik herefter tilbage til parkeringspladsen, og kort efter dukkede han igen op på skadestuen med den 23-årige svært tilskadekomne mand i kørestolen.

Den 23-årige er afrikansk af udseende. Han var iført en hvid, meget blodig hættetrøje, ligesom han havde begge ben viklet ind i håndklæder og plastikposer, der ligeledes var meget blodige.

Offeret er tidligere truffet sammen med personer fra rocker- og bandemiljøet, oplyser politiet.

Den ukendte mand, der afleverede den tilskadekomne på skadestuen, er en "ikke helt ung mand i ukendt alder", og han var iført mørkt tøj og kasket. Han talte dansk.

Politiet leder også efter en person, der hjalp med at få kørestolen over en kantsten ved fliserne foran sygehuset.

Den 23-årige mand har ikke ønsket at tale med politiet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip