23-årig voldtaget efter bytur i Aalborg

En 23-årig kvinde har anmeldt til politiet, at hun blev voldtaget af to mænd efter en bytur i Aalborg, oplyser vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi.

Kvinden har forklaret, at voldtægten fandt sted i Christiansgade i nærheden af banegården i Aalborg. Her blev hun fundet grædende af en beboer tidligt lørdag morgen.

- En beboer i Christiansgade hører en, der græder, og finder den 23-årige kvinde udenfor, siger Mogens Hougesen.

Den 23-årige kvinde, der er fra Københavnsområdet, var på vej hjem efter en tur i byen i det centrale Aalborg. Hun har forklaret politiet, at hun blev forfulgt af to mænd, der indhentede hende i Christiansgade og udsatte hende for fuldbyrdet voldtægt.

Kvinden er lørdag formiddag blevet undersøgt af en læge, der er uddannet til at undersøge ofre for seksuelle overgreb.

Politiet har undersøgt gerningsstedet for at finde spor, der kan underbygge kvindens forklaring.

- Vi efterforsker sagen som en voldtægt, men vores undersøgelse har ikke givet det helt store, siger Mogens Hougesen.

Kvinden har beskrevet de to mænd, som politiet nu offentliggør et signalement af.

Den ene er 180 centimeter høj, mørk i huden og med mørkt, karseklippet hår. Han havde blandt andet en sort hættetrøje på og hvide sko.

Den anden beskrives som 175 centimeter høj og med lyst, brunt hår, der er kort i siderne og længere midt på hovedet. Denne mand havde joggingtøj på, har kvinden forklaret.

- Hvis nogen har set noget i Christiansgade klokken cirka 05.15 lørdag morgen, hører vi gerne fra vidner, siger Mogens Hougesen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip