24-årig japaner er overraskende i US Open-semifinale

Stanislas Wawrinka er overraskende ude af grand slam-turneringen US Open, efter at den 10.-seedede japaner Kei Nishikori onsdag slog den schweiziske Australian Open-vinder i fem sæt.

Tredjeseedede Wawrinka kom ellers fint fra start i kvartfinalen og vandt på en halv times tid første sæt 6-3. Resten af kampen var en tæt affære, og Nishikori tog andet og tredje sæt med henholdsvis 7-5 og 7-6.

Fjerde sæt måtte også ud i tiebreak, men denne gang var det schweizeren, der trak det længste strå. Det afgørende sæt vandt Nishikori 6-4 efter i alt mere end fire timers spil.

Ifølge nyhedsbureauet AFP er Nishikori den første japaner i en US Open-semifinale i knap et århundrede.

24-årige Nishikori møder i semifinalen vinderen af kvartfinalen mellem den serbiske verdensetter Novak Djokovic og skotske Andy Murray. De har begge US Open-titler på cv'et.

Nishikoris hidtil bedste præstation ved turneringen var i 2008, hvor han nåede fjerde runde. Japaneren er placeret som nummer 11 på verdensranglisten.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip